07 november 2007

Wit-Wit 4 rukt op...

WW4 - Eikenlo : verslagske van Jochim :

3C2's en 3D's tegenover 8D's, het leek een gemakkelijke wedstrijd te worden maar dat was niet waar. Het werd knokken tot de laatste set. Albie en Gregorio wonnen vlot hun dubbelspel terwijl Jochim en Gert zich na drie sets bij een nederlaag moesten neerleggen. Jochim en Hendrik wonnen vlot terwijl Albie alvast zijn tegenstander nog maals op kant zette in zijn enkel. Sam speelde nadien een zeer verdienstelijk 'eerste' competitie wedstrijd. Hij haalde het nipt niet in 3 sets. Jochim won wel zijn enkel maar Hendrik moest aanzien hoe zijn tegenstander het juiste tempo in de 2de en 3de set wist te vinden. Op dat moment stond het 4-3 voor de thuisploeg en zat een gelijkspel eraan te komen mochten Gert en Sam samen hun dubbel verliezen. Maar ze trokken alles recht en wonnen na een spannende match nog de laatste 2 sets. Door deze overwinning werd het 5 - 3 en prijkt WW4 op de 2de plaats in het klassement... Hoe lang is dat al niet geleden ;-)