22 oktober 2007

Zwart weekend voor Wit-Wit

De 4 ploegen van Wit-Wit die dit weekend in actie kwamen verloren allemaal hun wedstrijd. Zowel Gentse, Dilbeek als Smash for Fun waren in eigen huis te sterk.

Busje komt zo...

Door een gelukkig toeval in de kalender mochten de heren van WW 2 en WW 3 het op hetzelfde moment tegen een ploeg van Gentse opnemen. Ideaal om met het "buske van Joris" aan te zetten. Het had wat voeten in de aarde voor iedereen opgehaald was (en uit z'n bed gehaald) maar uiteindelijk was Wit-Wit op tijd present! (foto).
Wit-Wit 2 stond met 5 B2's tegenover 1A en 3 B1's van Gentse... Een logisch verlies kondigde zich aan. Nochtans begon het helemaal niet slecht want Erwin en Heylie wonnen zowaar van een A & B1 in de eerste dubbel! De andere dubbels gingen evenwel verloren en ook in de enkels kon WW2 geen vuist maken. Dimi verloor zwaar van de A-speler, Seppe haalde na knap spel een set tegen een B1 en Venterke deed hard zijn best... Het verdict werd echter 7 - 1! WW2 blijft zo laatste in de stand met zomaar eventjes nul punten...
Wit-Wit 3 verloor zijn 4 dubbels en dan mag je het haast al vergeten. In de enkelwedstrijden kwam Wit-Wit nog sterk terug, maar Moerie verloor zijn enkel waardoor het verlies een feit was. Joris won (uiteraard...) wel zijn wedstrijd en ook Jochim en Pierre deden dat. Toch kon daarmee de 5 - 3 nederlaag niet vermeden worden. WW3 verliest hiermee de leidersplaats in derde provinciale B.

Mix-ploeg is er nog niet...

Voor de mixploeg wordt het nog een spannende terugronde in derde Liga. In een reeks waarin iedereen van iedereen wint is verliezen gevaarlijk. Toch was het juist dat wat WW G1 deed tegen Dilbeek (leider in de stand). Els en Charlotte konden er op het laatste ogenblik niet bij zijn, dus waren Flore en Ilse de dames die Arno en Dje moesten bijstaan. Enkel de heren dubbel en de enkel van Flore werden gewonnen. Verlies met 6 - 2 was het resultaat. De komende weken moeten thuis absoluut punten geraapt worden! Dit is voorlopig de stand in derde Liga B.

Ook jeugd verliest...

Eerder op de dag had ook de jeugd van Wit-Wit gemengd 2 verloren met 4-2 tegen Smash for Fun. Diezelfde club was daags voordien wel een ploegske vergeten sturen om tegen de jongens van Wit-Wit 1 te spelen. Een jammere zaak!

Geen opmerkingen: