31 oktober 2007

"Komaan, hup" Wit-Wit G2

Om mee aan de top te blijven in Derde Provinciale Gemengd, moest Wit-Wit 2G winnen van Flying Shuttle (Lochristi). Arno, Gregory, Sophie en Flore werden opgeroep om na het gelijkspel tegen Beveren, de twee punten huiswaarts te nemen. Werden de “zwakke schakels” uitgeschakeld, hoor ik u al denken? Neen hoor, Erwin spijbelde een wedstrijd wegens een verkoudheid. Dimitri had zondag en maandag het beste van zichzelf gegeven en mocht een wedstrijd overslaan.

Het werd een heel ontspannen avondje badminton die met 1-7 gewonnen werd door Wit-Wit. Arno en Gregory wonnen vrij vlot hun dubbel. Sophie en Flore verloren hun dubbel, tevens de eerredder van Flying Shuttle. Arno speelde een voortreffelijke enkelwedstrijd tegen Lode De Vos (B1), waarna Gregory met plastiek tegen een C2 aan mocht treden. Net zoals haar broer begon Flore sterk aan haar enkel met vlotte winst in de eerste set (9-21) om daarna een spannende tweede set te spelen (20-22). Hiermee neemt zij terug een puntje en een stap dichter naar een klassementsstijging. Sophie mocht als laatste dame aantreden en won haar partij in drie sets.

De winst was toen al binnen, maar waarom winnen met 3-5 als je ook kan winnen met 1-7. Flore en Gegory wonnen vlot in twee sets. Flore, die er duidelijk zin in had en vond dat haar partner er te weinig van bakte in het begin, zei volmonds: “Komaan hé, hup”. Oké, ze had overschot van gelijk, maar het was toch raar om te horen.

Arno en Sophie klaarden de partij in drie spannende sets. Sophie heeft hier zeker haar steentje in bijgedragen met haar fantastische opslagen en netspel. En Arno, ja, Arno was zichzelf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dikke proficiat en evendikke zoenen voor mijn "poulains"! Nen ploegkapitein moet zijn plaats kennen bij topmatchen: thuis aan de haard ;-) (Vrouwen dat is maar om te lachen hé...)