06 oktober 2007

Diesel-dames spelen gelijk

De dames van Wit-Wit 1 speelden donderdag met een vertimmerde ploeg (Ilse was ziek en Charlotte onbeschikbaar) gelijk tegen Lokerse 2. Na een moeizame start haalden Els, Flore, Inge en Anneleen toch nog een knap gelijk spel. Hierbij een verslagje van kapitein Els :

De 'DIESELS' gaan van start...

In de dubbelwedstrijden zitten alle speelsters nog in een dipje! Zowel Flore en Els als Anneleen en Inge verliezen hun eerste dubbelwedstrijd. Na de eerste wedstrijd zijn de spieren eindelijk wat opgewarmd en Flore en Els winnen de tweede wedstrijd met glans. Bij Anneleen en Inge blijft het echter sputteren. Misschien moeten we de traditie doorbreken en voor de wedstrijd toch een opwarmingsrondje lopen :-)

De 'diesels' zijn opgewarmd en Inge begint aan een marathonwedstrijd. Ze heeft bij de dames het record 'driesetters' in de benen! Ook nu brengt ze de driesetter tot een goed einde! Anneleen speelt heel sterk in de eerste set maar de vermoeidheid in de arm slaat toe in de tweede set. Flore bijt op haar tanden :-) en wint haar wedstrijd met gemak. Ook de laatste diesel was opgewarmd maar deze raakte niet verder dan één pluimpje slaan. Romy (haar tegenstandster) maakte een uitvalsbeweging en bezeerde zich aan het been. Wedstrijd afgelopen. (Romy, we wensen je veel beterschap!!) En zo eindigden we met een gelijkstand.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Els, ge weet toch dat op het lopen van opwarmingsrondjes (zeker in onze eigen zaal!) de levenslange verbanning uit de club staat... ;-)

Anoniem zei

Ja, als we dat al gaan beginnen doen is het vet helemaal van de soepe ...

De tactiek die ik gebruik in den eerste ploeg is heel klaar en duidelijk (die mannen kunnen niet veel onthouden en daarmee moet ik het wel eenvoudig houden):

"Op de tweede pluim smashen..."

Unknown zei

Héhéhé, we zullen het houden bij de aerobicles van Fabien!!!