30 oktober 2007

Belangrijke zege voor Gemengd 1

Wit-Wit gemengd 1 behaalde gisteren twee belangrijke punten in de strijd om het behoud door thuis Oudegem G1 te verslaan. De kloof in de stand bedraagt nu drie punten waardoor een verlengd verblijf in Liga nu weer wat dichterbij is.

Nochtans was het bij aanvang even afwachten. De voorbije jaren waren wedstrijden tussen Wit-Wit en Oudegem telkens erg spannend en voor deze ontmoeting konden bovendien Arno en Flore er niet bij zijn. Zoals steeds tegen Oudegem lag de sleutel echter bij de dames. En daar waar Els en Charlotte in de heenmatch nog alles verloren wonnen ze nu de dames dubbel en elk hun enkelwedstrijd. Ook Grego en Dje wonnen de heren dubbel zodat een drawke al binnen was! Noch Djé, noch Duch kon zijn enkelwedstrijd winnen (al lag dat bij Duch "natuurlijk" aan de pluimen ;-) zodat met een 4 - 2 tussenstand aan de mixen begonnen werd. Charlotte en Djé zorgden echter vrij vlot voor de verlossende vijfde wedstrijd en Els en Duch voegden daar na een driesetter nummer zes aan toe. Eindstand 6 - 2.

Wat onthouden we nog van deze wedstrijd :
- Den Duch liet tijdens zijn enkel "eventjes" van zich horen maar kwam nadien met "het excuus van het jaar" : de pluimen waren niet technisch genoeg voor hem ;-) rofl, rofl
- Den "after-time" was weer van het stevige type, maar daar hebben Wit-Wit en Oudegem bij onderlinge duels een patent op.
- Om middernacht (we moesten het dus wel zo lang trekken) werd Duch een jaartje ouder! Proficiat! Hoeveel dat dan wel is hangen we uit respect voor zijn privacy natuurlijk niet aan de grote klok!
- Duch weet alvast welk cadeautje hij voor zijn verjaardag mag vragen : een racketje. Dat overleefde zijn nederlaag immers niet ;-)

1 opmerking:

Arnoot! zei

proficiat aan de ploeg en proficiat aan duch...of is innige deelneming beter passend in u geval?