02 september 2007

Wit-Wit start competitie met zege

Het was de "nieuwe ploeg", Wit-Wit Gemengd 2 (foto), die deze avond het nieuwe competitieseizoen voor Wit-Wit op gang mocht schieten. Het deed dat met een overwinning bij Lokerse.
Na een felle start werd het 2 - 6. Erwin en Heylie zochten nog naar hun beste vorm maar wonnen de heren dubbel. Ilse en Delphine deden hetzelfde in de dames dubbel na verlies in de eerste set. Ilse speelde vervolgens een knappe enkelwedstrijd en won in drie sets. Dimi en Erwin hadden elk maar twee sets nodig om te winnen in hun enkel. Hiermee stond het 0 - 5 en was de buit al binnen. Sophie verloor vervolgens haar enkel waardoor Lokerse kon milderen. En ook de eerste dubbel gemengd van Dimi en Delphine ging na twee spannende sets verloren. Sophie en Heylie wisten echter wel te winnen in drie sets waardoor de eindstand 2 - 6 werd.
Het is duidelijk dat deze ploeg een plaatsje in de top 3 kan ambieren in derde provinciale, maar dat er wel nog wat zal gewerkt moeten worden aan de mixen.
Morgen volgt het serieuze werk met de eerste wedstrijd van onze eerste mix-ploeg in derde Liga... Benieuwd of ook zij kunnen starten met winst...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi... die spelers die rechtstaan.

Anoniem zei

Dat zijn speelsters joris