04 september 2007

Eerste puntje in Liga voor Mix

Onze eerste Mix-ploeg heeft zijn debuut in Liga met glans doorstaan. Na een superspannende wedstrijd tegen Dilbeek werd het 4 - 4. De wedstrijd zette de toon voor de rest van het seizoen en maakte duidelijk wat WWG1 elke wedstrijd te wachten staat : hard knokken voor elk punt.

Arno en Jeremy wonnen, na een setje waarin ze hun draai nog moesten vinden, de heren dubbel in drie sets. Onder impuls van een beresterke Flore deden onze dames het zelfs iets beter. Els en Flore wonnen in twee sets. (foto Fons VdV) Een droomstart en meteen 2 - 0 voor. In de enkelwedstrijden moest WW deze voorsprong echter uit handen geven. Duch miste nog wat matchritme en verloor. Ook Els moest haar meerdere erkennen in haar tegenstandster. Jeremy, die blijkbaar zonder al te veel (badminton) training al de "form" te pakken heeft, kon wel winnen. En dan Flore... In een heuse thriller hield ze drie sets lang een B1 aan de praat. Jammer genoeg ging de derde set met het allerkleinset verschil (19 - 21) verloren. Tussenstand 3 - 3 en alles was nog mogelijk. Uiteindelijk werd het een billijk gelijk spel want Duch en Els verloren hun mix maar Arno en Flore wonnen. Het eerste puntje was binnen! Al verdiende WW op basis van de prestatie van Flore misschien zelfs ietsje meer...

Hiermee is de eerste stap gezet in het realiseren van de doelstelling voor dit jaar : het behoud verzekeren. Het belooft een spannende competitie te worden!

Geen opmerkingen: