12 mei 2007

Gert met klasse... !!!

Gert clubkampioen mountainbike !!!

Deze vooravond werd op de flanken van de muziekbos een nationale mountainbikewedstrijd gereden. Er was ook een wedstrijd voor amateurs met daarin een apparte categorie voor Ronsenaars.
De wedstrijd in de wedstrijd was echter wie zich tot kampioen van Wit-Wit zou kronen... Gert won met heel veel overtuiging deze titel en neemt voor een jaartje de fakkel over van Joris.
Lange tijd leek Gert (foto) zelfs in aanmerking te komen voor het podium van de ronsenaars. Na ronde 1 reed hij zelfs in tweede positie! Zijn positie als eerste Wit-Wit-er kwam echter nooit in gevaar! Een heel knappe prestatie en een dikke proficiat waard!

Achter Gert woedde er een grote strijd voor de tweede plaats tussen Dimi, Arno en Erwin (foto voor de wedstrijd).
Dimi startte het best en kwam als eerste door na een halve ronde. Van kortbij gevolgd door Arno en wat verderop Erwin. Dimi ging in een afdaling echter zwaar onderuit en Arno nam over. Op een lastige loopstrook kon Erwin echter op zijn beurt Arno achter zich laten en beetje voor beetje zijn voorsprong uitbouwen. Na een knappe remonte nam Dimi in de laatste ronde Arno nog te grazen. Dit gaf als uitslag voor de Wit-Wit-ers:
  1. Gert
  2. Erwin
  3. Dimi
  4. Arno

En Joris?... Tja, laat ons zeggen dat deelnemen belangrijker is dan winnen... ;-) En Heylie? ... Tja laat ons hiervan zeggen dat niet deelnemen belangrijker is dan... ja, dan... niet uitgelachen worden zeker? ;-) Maar kom. Hierdoor zijn er wel veel foto's getrokken. We verwachten binnenkort dan ook een kleine reportage op deze blog.

UPDATE 1 : Op de site van Stijn zijn weer mooie foto's terug te vinden. Ook Gert, Joris en Erwin staan in het rijtje. Klik hier.
UPDATE 2 : Ook op de site van de Joybikers kan je heel wat informatie terug vinden. Je kan er terecht voor de uitslag van de ronsenaars en voor nog meer foto's. Dit is de rechtstreekse link :
Foto's: http://joybikers.fotopic.net/c1278383.html

5 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat Gert, knap gereden.
Mijn resultaat na de wedstrijd is een verstuikte pols en een geschaafde elleboog.
@ Joris: Dacht je dat je al 3 ronden had uitgereden of begint de leeftijd begint nu wel parten te spelen. Volgend jaar is het misschien beter om heylie bij te staan naast het parcour.

Anoniem zei

@alle deelnemers:goe gereden..
en ik..ben toch mooi in mijn opzet geslaagd en neem, thuis dan wel, de fakkel van beste sportman over :D..
Proficiat aan Gert..

Anoniem zei

@ Gert : Dikke proficiat manneke!

@ Dimi : Allé, 't is blijkbaar het moment... Ik daag u uit voor de ladder ;-) Nee, serieus, jammer van je val. Het had anders nog spannend kunnen worden... We zaten immers nog maar halverwege de eerste ronde en alles was nog mogelijk. Volgend jaar dan maar zeker...

Anoniem zei

@ deelnemers Wit-Wit : Hé mannekes, ik dacht dat we allemaal een ganse koers in Joris zijn wiel gingen zitten...? Ik heb er welgeteld 5 meter in gezeten maar de rest nog minder! Dat zijn geen afspraken hé ;-)

Anoniem zei

Eerst en vooral.... proficiat Gert een waardige opvolger van mijn titel.
De rest gun ik geen felicitaties tgv het complot tegen de kampioen van vorig jaar.

En aan Arno....beste sportman van het huis ben je pas als je ook eens op het hoogste schavotje staat. Volgend jaar mogen die bange supporters ook dat fietske onder hun gat schuiven.