22 april 2007

Op één zege van de titel...

Deze zondagochtend moest Wit-Wit 1 om 9 uur (!) aan de slag tegen Izegem. Wit-Wit 1 won de ontmoeting met 1 - 7 en blijft hiermee op koers voor de titel. Meer nog... als nu donderdag (26/04) thuis gewonnen wordt tegen Oostende mogen de flessen knallen en is de promotie naar 2e Liga een feit! Supporters op post!

Door de afwezigheid van Ben besloot kapitein Heylie om samen met Arnoot en Dje de eerste drie dubbels te spelen. Hierdoor mocht Erwin nog eens mee om samen met Duch de vierde dubbel te spelen. Samen zorgden deze twee echter snel voor de eerste winstwedstrijd. Dje en Arno hadden nog een derde set nodig maar zegevierden ook. Daarna wonnen ze, nu in combinatie met Heylie, ook nog netjes de andere twee dubbels.
Tussenstand 0 - 4.
Arno zorgde in zijn enkel al snel voor de verlossende 0 - 5 en Duch deed er nog eentje bij. De druk was van de ketel en dat was er bij Dje aan te zien. Hij verloor. Erwin (foto) mocht dan nog opdraven in de plaats van Heylie in de vierde enkel. Na drie sets wist Erwin een puntje te pakken tegen een B2. Eindstand 1 - 7 !

Wat onthouden we van deze wedstrijd... ?

* Diegene die uitgevonden heeft om op zondag om 9 uur te spelen moeten ze levenslang verbannen naar de PF'ers...
* IZBA is (wat betreft verbale en andere capaciteiten) duidelijk de "Wit-Wit" van West-Vlaanderen ;-)
* Den Arno maakte weer een setpunt met z'n handvat ;-)
* Dje blijft zweren bij zijn roze kouskes... (foto)
* De arme Duch werd midden in zijn wedstrijd uitgelachen door z'n eigen ploegmaats. Hij was helemaal de kluts kwijt. Gelukkig was "zijn moeder" ook mee en kwam alles nog goed.
* Toch zien de mannen van WW elkaar voor de rest graag...
* Erwin kan ook (nog) nen enkel winnen.
* Van Heylie weten we dat niet, want hij speelt er nooit enen.

Maar het beste moest nog komen... Dje had als afsluiter een fantastische verrassing (foto) in petto voor z'n ploegmaats. Neen, geen T-shirts van de zeeman... Wel iets "niet te schatten"... Maar meer daarover in een volgende post op deze blog.
You ain't seen nothing yet !!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat mannen!!!
En nu samen met de supporters naar den titel....

Anoniem zei

Damme won thuis van Brugge met 8 - 0 (zie Blog Geert DB). Hiermee heeft Damme al zijn wedstrijden gespeeld en moeten we dus niet meer rekenen op puntenverlies van hen... Het is dus duidelijk voor WW : nog twee punten pakken in de twee resterende wedstrijden. Liefst donderdag tegen Oostende!