05 maart 2007

Sterke prestaties Wit-Wit

De voorbije dagen leverden enkele spelers van Wit-Wit weer wat sterke prestaties. We zetten ze graag even voor u op een rijtje :

Flore wint DE C1 in Buggenhout
Flore presteerde de voorbije weken niet enkel sterk op het Belgisch Kampioenschap voor Jeugd, ook bij de senioren laat ze van zich horen. En hoe! Het voorbije weekend won ze op het tornooi van Buggenhout zomaar eventjes de Dames Enkel C1. Ilse zal snel weer de enige (vrouwelijke) C1 zijn ;-)
(Foto Fons Van der Vorst)

"Van Wel's" troeven Vandenhouckes af ;-)
Nadat vorige week zowel Flore (tegen Stephanie) als Arno (tegen Raphaƫl) zich tegen een "Van Wel" moesten gewonnen geven in de eindstrijd om de Belgische titel bij de jeugd, stond dit weekend opnieuw een "Van Wel" in de weg... Arno verloor op het tornooi van Tienen de finale Heren Enkel B1 tegen Van Wel senior... Jaja, ook "papa" Van Wel blijkt een begenadigd badmintonner (ex-A) te zijn! Dit neemt niet weg dat Arno echter een schitterend tornooi speelde. Naast de finale in Enkel won hij immers zomaar eventjes de Heren Dubbel B1 en de Mix B1! Sterk!

Mix op weg naar Liga...?
Onze mix-ploeg won donderdag met niet al te veel moeite tegen de ploeg van Drive (die wel wat verzwakt aan de aftrap stond). Hiermee blijft de Mix op titelkoers... Na het onverwachts puntenverlies van Oudegem 1 de afgelopen week tegen De Mintons begint het er zelfs een beetje rooskleurig uit te zien... Morgen staat met Eikenlo (laatste in de stand) een wedstrijd op het programma die sowieso moet gewonnen worden. Daarna komt het er op aan om minstens twee punten te halen uit de wedstrijden tegen Gentse (uit) of De Mintons (thuis). Geen makkelijke, maar wel een haalbare opdracht. Nog eventjes pieken en dan...

Wit-Wit 1 blijft het uitstekend doen
Ook onze eerste herenploeg doet het verrassend goed in zijn eerste seizoen in Liga. Zaterdag stond de verre uitwedstrijd tegen Oostende op het programma, een ongekende tegenstander. Bij afwezigheid van kapitein Heylie werd "eventjes onder zijn duiven geschoten" en met een wat gewijzigde ploegopstelling werd de trip aangevat... Dje, Duch, Ben en Arno verdedigden de "kleuren" van Wit-Wit. Er werd tactisch wat geschoven met Arno, met onze "sterke dubbels", met de "mannen in form" en blijkbaar had het resultaat... Oostende werd (toch wel wat onverwacht) met 3 - 5 verslagen. Met 8 op 10 heeft Wit-Wit ondertussen een schitterende seizoensstart gemaakt!

Geen opmerkingen: