22 maart 2007

PRE PARTY

Hier zijn dan enkele van de (on)gecensureerde foto's. Ze kunnen een kleine indicatie zijn voor wat maandag 26/03 komt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Erwin zei

Hé, er is daar ook nog gebadmintond geweest (eerste vijf foto's). Dat gaat maandag toch hopelijk het geval niet zijn... ;-)

@ Dje : Sorry, ik ben zeker fan van dergelijke praat tussen pot en pint, maar niet op deze blog. We krijgen hier ook bezoekers van andere clubs, jeugd, ouders etc... Wat niet wil zeggen dat je ideeën niet aantrekkelijk zijn ;-)

Anoniem zei

Duch, als ge mix speelt moet ge dichter bij uwe mix-partner staan.
(zie 2de foto)
ne kenner

Anoniem zei

@duch(en Mister censuur=MC): zeg opper in plaats van die lege fles op els leeg te gieten, had je ze beter ergens anders gestopt!(voor MC: ik bedoel dus in zijn sportzak om ze zo met mij leeg te drinken). En wat betreft je lustobject(voor MC: die andere fles champagne dus), je had ze beter ook nog in ergens anders gestopt!( voor MC: in je auto dus, zodanig dat ik ze kon leegdrinken ak nog es in duch zijn auto zou zitten...

Mvg

Den Djé

Anoniem zei

Awel Djé, dat kan ik nu ne keer vré aprecieren ze... Creatief en met een vleugje humor omgaan met censuur. Zo hoort het! En liever iemand die af en toe ne keer zijn boekje te buiten gaat dan iemand die nooit comments geeft!

Trouwens, ik vind MC, nog zo gene slechten bijnaam... MC betekent immers meestal Master of Ceremonie (vaak den DJ) en dat is toch wel een ere-titel!

Anoniem zei

hehe inderdaad tzou u nog wel passen...

greeetz tot maandag

yiha damme eeft verloren, de janetten!