27 maart 2007

Pluim van Oudegem...

In de loop van deze week bereikten ons via Els de gelukwensen van Oudegem voor het behalen van de titel met de mix in eerste provinciale. Een symphatieke geste en leuk om te horen. Heel sportief noemen ze de Mix de beste ploeg uit de reeks (wat ook zo was ;-) maar ze vergeten er wel bij te vertellen dat ze een heel goede tweede waren! Het was pas twee keer in extremis dat Wit-Wit wist te winnen van Oudegem. Telkens na een ware thriller.We zien deze ploeg volgend jaar ongetwijfeld terug in Liga! (Want uiteraard moet volgend seizoen "het behoud" minstens de ambitie zijn.)
Hierbij het mailtje :

"Dag Els,
Ik las daarnet op jullie site dat jullie morgen definitief jullie titel vieren in eerste !!! Bij deze wil ik u in naam van ons ploeg van harte proficiat wensen!! Met de ploeg waarmee jullie er nu staan, zijn jullie duidelijk stukken beter dan al de rest!!! Laat ons hopen dat wij jullie na volgend jaar kunnen komenvervoegen in Liga ;). Een dikke proficiat dus, ook aan de anderen van de ploeg!!

Groetjes, Nathalie
Oudegem 1G

PS: ik weet niet van buiten of er volk van Wit-Wit deelneemt aan ons tornooi tijdens het paasweekend, maar toch wil ik jullie nogmaals uitnodigen op onze fuif op zaterdag. (Spelen we dan geen kampioen, feestje geven doen we wel ;)).d"

De oproep voor de fuif klikt alvast als muziek in de oren. Want iedreen die een beetje de geschiedenis van Wit-Wit kent, weet dat er daar in de buurt al stevige feestjes gevierd zijn...

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik roep alle ploegkapiteins van Wit-Wit op om zijn spelers op te trommelen voor dat feestje echt de moeite waard. datum 07/04 vanaf 21u30. Plaats Oudegem

PS: misschien kunnen we onze nieuwe uitrusting aandoen?