27 februari 2007

Dames aan de dis...

Het volgende verslagje (van de dames van Wit-Wit 1) werd ons toegestuurd door Els. Merci Els! Laat dit ook een aanmoediging zijn voor alle anderen (WW4?, WWD2? Jeugd?) om verslagjes en weetjes allerhande door te sturen naar mijzelf of Grego. Een simpel seintje en het verschijnt hier op den blog...

"Ziehier een klein verslagske van onze wedstrijd tegen 4Ghent. We vertrokken in de gietende regen met volgende dames: Inge, Delphine, Sophie en ikzelf. Bijna in Gent toegekomen hebben we telefonisch hulp moeten inroepen bij den Heylie. Na een zeer goede en gedetailleerde uitleg vonden we onmiddelijk onze plaats van bestemming. Bij deze Heylie, nogmaals merciekes. Aan het stuur zat ons Inge en gelukkig maar want na de skivakantie voelde ik me toch niet al te fit en zeker niet uitgeslapen. Dit liet zich ook voelen in de dubbelwedstrijden. Beide wedstrijden waaraan ik deelnam werden verloren. Ook de andere speelsters moesten hun beste spel bovenhalen maar het kon niet baten. De dubbelwedstrijden werden verloren. Op papier 0-4 ! Dat kwam hard aan. Delphine en ikzelf konden vervolgens wel onze enkel winnen. Ik was toen al iets wakkerder. De stand werd 2-4!
We zagen een klein lichtje in de duisternis maar ook dat werd spoedig gedoofd nadat Inge (foto) en Sophie toch nog hun enkelspel verloren. Met de staart tussen de benen dropen we af richting douches. Na een verkwikkende douche besloten we toch nog een glas te gaan drinken. En de dames van 4Ghent hadden een verrassing in petto. We mochten mee tafelen. We deden ons tegoed aan Turks brood, couscous, deegwaren,.... Heerlijk!!! Met een volle maag en toch nog een tevreden gevoel keerden we huiswaarts. Op naar de volgende wedstrijd en hopelijk komen we dan frisser voor de dag."

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Aha, eindelijk eens een verslagje over de dames ! Dan gaan we toch nog gemotiveerd geraken om hier af en toe eens terug te komen en zelfs iets te posten. Erwin, blijven reklame maken voor dit nieuwe gegeven op de witwit-blog. En laat ze vooral foto's posten. Dat geeft toch nog een extra stimulans om als voetballer een blog van badminthon te "lezen".

groetjes,

Keyser-Söze (Spoetniks Lokeren)

Anoniem zei

Hey Keizerke (nee Dje, dat ben jij niet...) welkom op deze blog! Leuk dat je een tegenbezoekje brengt ;-)
Inderdaad, een beetje meer vrouwelijke inbreng (zeker visueel) op den blog kan geen kwaad... Ik maak er werk van.

Erwin

P.S. Wist je dat als je "spoetniks lokeren" googlet, jullie blog dan den eersten staat?

Number 9 zei

En zo hoort het ook. Al de rest van de hits dateren uit onze glorierijke periode van bij de Belgische Voetbalbond.
In verband met de tegenbezoekjes: ge weet dat ik nooit verlegen zit om een bezoekje aan ronse te brengen, in het echt dan wel virtueel ;-)