19 januari 2007

Winst voor WW1 en WW4

Wit-Wit 1 won ook zijn tweede wedstrijd in Liga. Deze maal werd thuis Deerlijk met 5 - 3 verslagen. Het recept was een beetje hetzelfde als vorige week. Arno en Ben zorgden voor een stevige basis door winst in de eerste twee dubbels. Dje en Duch (Heylie was immers aan het skieen) verloren de derde dubbel, maar wisten na een spannende driesetter wel de vierde dubbel te winnen. Een belangrijk matchke... Arno zorgde al snel voor de zekerheid op een gelijk spel en na winst van Dje was de winst helemaal binnen. Ben verloor nog na een knappe driesetter en ook Duch (duidelijk nog op zoek naar het juiste ritme) moest het in drie sets afleggen. Toch een knappe 5 - 3 winst en een mooie 4 op 4 in de competitie.
Ondertussen was ook de vierde ploeg aan de slag tegen Evergem. Na de dubbels stonden Jochim, Gert, Gregorio en Hendrik met 1 - 3 in het krijt bij hun ervaren tegenstanders. In de enkels zette de "jeugd" van Wit-Wit echter de situatie recht. De vier jonge gasten wonnen hun enkel en wonnen zo nog met 5 -3. Knap werk.
De wedstrijd van de Dames 1 tenslotte werd wegens het strormweer uitgesteld. Er wordt nog uitgekeken naar een nieuwe datum.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat voor de nieuwe liga-ploeg. Het sprookje van Zulte-Waregem 2005 achterna.
Alsook nen dikke proficiat voor de jeugd van Witwit4
Guy

Anoniem zei

Proficiat mannen van WW1. Ik zie dat ik een juiste keuze gemaakt had met mijn interim-kapitein. Toen jullie me de uistag meedeelden, dacht ik, hmmm... Ofwel doen ze hun naam eer aan (Wat hebbenn we met Erwin en lifters eens uitgehaald!!!) of voor één keer spreken ze de waarheid. Maar de de keuze tussen beide, met de sfeer in WW1 in het achterhoofd...

Anoniem zei

sfeer sfeer sfeer wij ex-spelers witwit1 brengen wel de sfeer

Groeten van de 5€ pot zaag

Anoniem zei

eindelijk sta der ne keer op

Anoniem zei

Proficiat Joris! (Applaus op alle banken!!!) Tja, van een Schepen van informatica hadden we ook niet anders verwacht dan dat het je een keer ging lukken... ;-)

Vanwege-de-ere-ploegkapitein-van- WW1-die-nog-steeds-een-trouwe- supporter-is-en-goed-genoeg-om-de-papieren-in-te-vullen-en-de-broodjes-te-snijden-en-bij-te-leggen-in-de-pot...