20 november 2006

Uitslagen tornooi online !

Dankzij het snelle werk van "Venterke" staan de uitslagen van het tornooi al online. Surf naar onze site www.witwit.be of volg deze rechtstreekse link. Merci LP!

4 opmerkingen:

Erwin zei

Als kapitein van de tweede ploeg wil ik "mijn mannen" langs deze weg nen dikke proficiat wensen.

De finale HE B1 was een prachtig duel tussen twee basispelers van WW2: Arno en Djé. Arno won ook nog Dubbel en Mix in de B1 en Dje werd knap tweede in den Dubbel... De "captain" himself won HD B2 in een finale tegen twee andere vaste waarden van WW2 : Dimi en Venterke!

Van de kapitein en die mannen van den eerste ploeg (Heylie, Duch, Ben, Thibaut, Filip B.) heb ik in de uitslagen echter niet veel terug gevonden... ;-)

Anoniem zei

Het is duidelijk dat Victory nog leeft in het provenciaal-tijdperk. de mensen ven de eerste ploeg leven in het LIGA-tijdperk ( sommige zijn pas op 25-09 beginnen trainen ) maw wij zitten in een opbouw periode. dat enkele van de spelers van de eerste ploeg al wat verder staan dan andere is lekker meegenomen. Dat ze daardoor deel uit maken van de tweede ploeg is ook goed. Maar daar stopt het ook bij, denk ik. Of ze moeten zelf liever in de tweeden ploeg blijven spelen na nieuwjaar!?
Maar uiteraard ook van mij een dikke proficiat aan alle deelnemers!

Erwin zei

He anoniempje...

Natuurlijk heb je gelijk ;-) Maar het feit blijft dat het (op papier) allemaal basisspelers zijn van Wit-Wit 2 hé ;-)

Anoniem zei

Ja ja, traint nog maar een beetje bij, want 't zal nodig zijn ... ;-)