18 september 2006

Ook Mix mist start niet...

Ook onze (enige) mixploeg heeft zijn (of is het haar?) competitiestart niet gemist. In hun eerste uitwedstrijd tegen 4Ghent keerden ze met een 3 - 5 overwinning naar huis terug! Els, Flore, Jeremy en Grego zorgden zo voor de eerste punten in eerste provinciale. Vorig jaar werd nog tot op het eind van het seizoen voor het behoud gestreden. Misschien mag de ploeg dit jaar iets ambitieuzer zijn? Ploegkapitein Duch zag (vanuit de Joly) alvast dat het goed was en trakteerde er nog eentje...
Jaja, de plaatsen zullen nog duur worden in de mix...


NIEUW : In de rechterkolom van deze blog kan je bij "competitie" voortaan ook de uitslagen van de laatste vijf wedstrijden en de data van de volgende vijf wedstrijden terug vinden. Hierbij nogmaals een oproep aan alle ploegkapiteins om Erwin dan ook zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de uitslagen. Ook verslagjes en foto's zijn steeds welkom. Je mailt deze gewoon door naar Erwin of Gregory die ze dan wel op de blog zetten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb mijnen weg hier ook gevonden. Tot blogs

Anoniem zei

Welkom Moerie in bloggerland... Ideaal om vanuit je verre stulpje contact te houden met ons clubke. (Elke week komen trainen is natuurlijk ook goed...)