25 augustus 2006

Afscheid van een kapitein…

Na 10 jaar badminton in de eerste herenploeg…
Gedurende 10 jaar meerdere kampioenstitels in de diverse provinciale reeksen…
Na 10 jaar de mooiste zege van de club
Gedurende 10 jaar honderden ploegopstellingen uitdokteren…

Ja, na 10 jaar nemen wij, heren van de eerste ploeg, afscheid van onze (ere-)ploegkapitein Erwin.

Dit konden we niet zomaar voorbij laten gaan. De mooie herinneringen zijn ongetwijfeld de vele aprés-competitie uitstappen, de leuke wedstrijden, de kampioenvieringen,… en dan krijg je eens een beker voor een titel, dan schenk je die gewoon weg (voor een jaartje, hé Djéke).
Maar dé herinnering die zal bijblijven, hebben we in een kadertje op papier gezet als cadeau.

Wit Wit speelt voor het eerst in hun geschiedenis kampioen in eerste provinciale (zie vorige blogs en onze website) en promoveert naar liga, dit onder leiding van Erwin. Wie zei ooit, je moet stoppen op een hoogtepunt... Wel dat is wat Erwin ook doet. Na een decennium zet hij een punt achter zijn carrière als ploegkapitein van de eerste ploeg en gaat verdere aan de slag in de tweede mannenploeg.

Erwin, bedankt voor de goede (kop)zorgen gedurende al die jaren. We mogen je toch nog eens vragen om mee te gaan of een ploegopstelling uit te dokteren.

Veel succes in de tweede ploeg. Hopelijk zijn jullie daar even succesvol als vorig seizoen.

Vanwege je Wiet-Wiet spelers.

1 opmerking:

Erwin zei

Awel mannen van den eerste ploeg... MERCI !!! Dit tekstje doet deugd aan 't herte. Het kaderke krijgt alvast een schoon plekske.

Ja, 't was niet zo gemakkelijk om afscheid te nemen van den eerste ploeg (na al die jaren), maar je moet weten wanneer je moet stoppen en jong geweld moet je nu eenmaal niet proberen tegen te houden. Jullie doen het zeker fantastisch...

En jullie weten het : als jullie ooit een tactische opstelling of nen korte service in dubbel nodig hebben, geef maar een seintje.

Vanwege de ere-kapitein en voortaan jullie eerste supporter...

the one and only ovERWINaar