07 mei 2006

Arno en Erwin verliezen finale HD B2

Het tornooi van Herne is een van de laatste van het seizoen en traditioneel trekt Wit-Wit er met een aantal spelers naar toe. Dit jaar tekenden echter enkel Arno en Erwin present. Er werd gespeeld in de gloednieuwe sporthal van Herne (Pas twee weekjes geopend!) Het was er wel verschrikkelijk warm.
Na enkele mooie prestaties in de competitie hadden beide heren wel wat ambitie in de Heren Dubbel B2. Na een erg goeie match in de eerste ronde en een match op routine in de tweede ronde bereikten ze de finale. Na een ontgoochelende wedstrijd (vooral van de ovERWINaar...) werd echter met twee maal 15 - 13 verloren. Arno en Erwin konden nooit in hun spel komen en ondanks de cijfers was de wedstrijd snel voorbij. Toch een serieuze ontgoocheling.
In het enkelspel verloor Erwin in drie sets van de latere winnaar en verloor Arno (ingeschreven in de B1) in de eerste ronde.
Maar het tornooi heeft toch één ding geleerd. Zij die de geschiedenis van Wit-Wit een beetje kennen - lees het boek "100 jaar Sport in Ronse" - weten dat "spoaen" voor de wedstrijd geen kwaad kan... Wel, Arno bewees dit tornooi een echte Wit-Wit-er te zijn... ;-)

Geen opmerkingen: